Geschiedenis

Een klein beetje geschiedenis:

Pedicure Den Helder 14

In 1988 heb ik mijn diploma MDGO-Vz behaald en ben toen in de zorg gaan werken.

De thuiszorg en verzorgingshuizen waren mijn werkplek en ik heb het jarenlang met heel veel plezier gedaan.  Op een gegeven moment begon het te kriebelen om iets voor mezelf te gaan ondernemen….dat resulteerde in mijn basis pedicurediploma dat ik behaalde in 2006.

Omdat ik handen en voeten wilde kunnen doen ben ik de opleiding tot all-round nagelstyliste gaan doen in Heerhugowaard. Daar werd ik in 2008 gevraagd om les te komen geven voor pedicures en opleiding. Dat heb ik daar een aantal jaren met veel plezier gedaan. Op dit moment geef ik les in Wormer en ervaar het lesgeven als een leuke aanvulling op mijn werk. Kennis en het enthousiasme voor het vak overbrengen is erg leuk om te doen!

In oktober 2010 heb ik mijn Medisch Pedicure diploma behaald, dit is een diploma met wat specialisaties t.o.v. het basis-diploma, waaronder de nagelprotheses, nagelbeugels ,ortheses en vilttechnieken.

Sinds oktober 2012 is mijn praktijk gevestigd in de wijk ” de Schooten” en werk ik nog steeds elke dag met veel plezier!

Monique Raadsheer
Klik hier voor mijn gegevens.

Ik wil je graag op de hoogte houden van wat ik doe! Like us on facebook