Pedicure

pedicureimg

Het heugelijke feit mag bekend worden. Ik ga met mijn pedicure praktijk verhuizen. Zoals eerder gezegd: op de begane grond dus voor iedereen goed bereikbaar! Nieuwe locatie praktijk Pedicure Den Helder per 1 januari 2015.

In mijn praktijk zult u zich snel thuis en op uw gemak voelen. Ik behandel diverse voetklachten op een professionele manier. Hygiënisch werken staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom wordt iedere klant behandeld met nieuwe handschoenen, mesjes, gedesinfecteerde instrumenten en schone handdoeken. Tevens beschik ik  over een nattechniek- frees zodat u de behandeling pijnloos kunt ondergaan.bij

Bekijk ook de pagina van de praktijk om alvast een indruk te krijgen van de salon aan de Baljuwstraat.

Onze voeten hebben net zoveel of zelfs meer zorg nodig dan de rest van ons lichaam.

En toch doen we het niet, waarschijnlijk omdat ze altijd ingepakt zitten in onze sokken en schoenen.

Als we anders gaan lopen omdat we pijn hebben aan onze voeten zullen de klachten alleen maar toenemen. Pijn aan de enkels , de knieën en de heupen  zijn het gevolg. Een paar gezonde voeten zijn dus de basis en een positieve bijdrage aan onze gezondheid! Ik wil u daar graag bij helpen…..

Daarom is een wandeling naar de pedicure geen overbodige luxe, maar een weldaad voor uw voeten. U voelt het verschil!Voor vragen over de pedicurebehandelingen kan je mij bellen of mailen.

Graag tot ziens!

Monique Raadsheer
Klik hier voor mijn gegevens.

Ik wil je graag op de hoogte houden van wat ik doe! Like us on facebook

20131121_092553Diploma PDH