Behandelingen

PDH Praktijk 003

Impressie praktijk

In mijn pedicuresalon worden eigenlijk alle voetbehandelingen aangeboden die mogelijk zijn. Van een standaard behandeling tot behandelingen die uitgevoerd worden bij de zogenaamde risico-groepen.

Tot deze groepen horen de oudere voet, de diabeten en de mensen met reuma en mensen die met kanker te maken hebben of hebben gehad.

Ook cosmetische behandelingen zijn mogelijk.

Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de laatste branche-eisen en onder hygiënische omstandigheden.

Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om voor de pedicure-behandelingen bij mij langs te komen in de praktijk.

Ik ben te vinden aan de Baljuwstraat 17 F in BODY PLAZA, 1785 SB te Den Helder.

Ik werk momenteel helemaal niet meer ambulant. Wel is er nog ruimte voor nieuwe cliënten die terecht kunnen in BODYPLAZA voor een pedicurebehandeling door mijn collega Marjon Jak

Bentlon pedicuremotor

Bentlon pedicuremotor

De  pedicuremotor met nattechniek wordt specifiek gebruikt bij werkzaamheden zoals frezen of eelt verwijderen. Deze behandelinsapparatuur kan op een toerental van 1.000 tot wel 40.000 toeren. Door de toevoeging van een spray wordt er meestal pijnloos gewerkt en is de behandeling heel comfortabel.

Het speciale opzetstuk ( de OMNI-CUT) is ideaal om dik en hard eelt te verwijderen , dus alle voeten zijn prima te behandelen.

Voor vragen over de pedicurebehandelingen kunt u mij bellen of mailen.

Monique Raadsheer
Klik hier voor mijn gegevens.

Wij willen je graag op de hoogte houden wat wij doen! Like us on facebook